JAN-BART DE MUELENAERE

Comedian – Publieksopwarmer – Improvisator – Scenarist – Redacteur voor Radio & TV

Corneelkring Brielen – Maria Stuart

Corneelkring Brielen – Maria Stuart

Voor het begin van de grote vakantie kreeg ik van de Koninklijke Corneelkring te Brielen de vraag of ik het zag zitten om mee te spelen in hun nieuwste theatervoorstelling ‘Maria Stuart’ in een regie van Eric Meirhaeghe. Na toch enkele weken twijfelen en puzzelen in de agenda, werd de knoop dan toch doorgehakt. Op 26-29-30 november en 2-3-4 december 2016 kun je mij aan het werk zien als Mortimer. Een personage dat al even passioneel is voor zijn land en geloof, als voor zijn koningin, Maria Stuart.

Wie mij eens los van humor in een serieus theaterstuk aan het werk wil zien, die kan dat op bovengenoemde data. Tickets zijn te verkrijgen via de website van Corneelkring Brielen.

Corneelkring Brielen - Maria Stuart

Corneelkring Brielen – Maria Stuart