DE SHOW

(Uitgesteld wegens corona!)

U kent het wel. 
Er gaat geen dag voorbij zonder dat we ons ergeren aan de meest onbenullige dingen en kleinste gebeurtenissen. De toiletbril staat weer omhoog. Uw baas – die zo op stiptheid hamert – komt zelf te laat. De tuin ligt nog steeds vol spullen van het vorige tuinfeest. De propere was staat nog altijd onderaan de trap. Uw voorligger gebruikt weer zijn richtingaanwijzers niet. Uw partner komt met een to do-lijstje af net op het moment dat je 2 seconden rustig neerzit. Het is Valentijn en de kerstverlichting hangt nog op. De wagen voor u lijkt wel getrouwd met het middenvak. … We kunnen nog uren doorgaan. 

Zijn we dan echt zo prikkelbaar? Nemen we allemaal aanstoot aan dezelfde dingen, of heeft elk persoon zijn unieke kwellingen? Ergeren vrouwen zich meer dan mannen? Is het verkeer dé bron van frustratie? Vormen een huwelijk en kinderen de ideale voedingsbodem voor relationele irritaties? En wat met de omgang met de collega’s op het werk, of met uw baas? 

Wist je dat het evolutionair te verklaren is dat vrouwen met hun ogen rollen, maar dat zelfs de wetenschap nog steeds niet achterhaald heeft waarom sommige mensen zo irritant zijn?

In zijn tweede avondvullende voorstelling ‘EHBE – Eerste Hulp Bij Ergernis’ brengt comedian Jan-Bart De Muelenaere een bloemlezing uit de immense lijst aan grote en kleine ergernissen die ons de kast opjagen. Op een humoristische en interactieve manier analyseert hij waarom we ons ergeren aan specifieke dingen en probeert hij er een eigenzinnig maar vooral grappig antwoord op te bieden. Naast de algemene ergernissen worden ook zijn eigen kleine kantjes en die van het aanwezige publiek getackeld.

Rolt u uw ogen zo vaak en hard dat u bang bent dat ze uit hun oogkassen zullen vallen? Dan is ‘EHBE – Eerste Hulp Bij Ergernis’ de perfecte voorstelling voor u!

Affichebeeld ‘EHBE: Eerste Hulp Bij Ergernis’

JAN-BART DE MUELENAERE

Jan-Bart is al 13 jaar lang als comedian aan het werk te zien op podia doorheen Vlaanderen. De afgelopen jaren toerde hij succesvol rond met zijn eerste comedyshow ‘Over Leven in West-Vlaanderen’, een absurde analyse van West-Vlaanderen en zijn inwoners. Achter de schermen is hij actief als publieksopwarmer voor o.a. ‘Play Sports’, ‘Is Er Een Dokter In De Zaal’ en ‘Gert Late Night’.

Comedian Jan-Bart De Muelenaere © Wouter Sempels

TECHNISCHE FICHE

(TF in opmaak)

AFFICHEBEELD – PROMO

Klik hier voor het affichebeeld van EHBE in drukkwaliteit: A2, 300dpi voor promotionele doeleinden.