JAN-BART DE MUELENAERE

Comedian – Publieksopwarmer – Improvisator – Scenarist – Redacteur voor Radio & TV

De Vetste Vakantie

De Vetste Vakantie

De Vetste Vakantie - Dina TersagoVTM kondigde het een paar dagen terug reeds aan in hun officiële communicatie, … ik kom ietsje achter. Vanaf 7 januari verschijnt op VTM een nieuw Zodiak-programma ‘De Vetste Vakantie‘, waarin niet de ouders, maar de kinderen mogen beslissen waar ze op vakantie naartoe gaan.

Ik had de eer en het genoegen om een bescheiden hand te hebben in de presentatie- en voice-over-teksten van presentatrice Dina Tersago. Volg vier weken lang, acht families naar de uithoeken van de wereld, waarbij de vakantiebestemming niet door vader en moeder gekozen werd, maar door hun tieners en pubers. En wie goed naar de voice-over teksten luistert, haalt een klein beetje Jan-Bart in huis!