JAN-BART DE MUELENAERE

Comedian – Publieksopwarmer – Improvisator – Scenarist – Redacteur voor Radio & TV

Première – Over Leven in de Westhoek

Première – Over Leven in de Westhoek

De laatste try-outs voor ‘Over Leven in de Westhoek’ zijn langzamerhand voorbij. Ook de (officieuze) avant première in mijn ouderlijke dorp Westrozebeke is reeds gepasseerd. En als ik de toeschouwers mag geloven, zijn we heel goed bezig! Waarvoor nogmaals hartelijk dank! Vanaf nu gaat alle focus naar mijn première in CC Het Perron te Ieper. Op donderdag 3 december 2015 ontvang ik dan ook met veel plezier collega’s, vrienden, kennissen, Ieperlingen, studenten, …, kortom West-Vlamingen allerhande om samen met mij de officiële start te geven van mijn aller eerste avondvullende voorstelling!

Tickets zijn hier te verkrijgen of via de balie van CC Het Perron.

Over Leven in de Westhoek - Première