JAN-BART DE MUELENAERE

Comedian – Publieksopwarmer – Improvisator – Scenarist – Redacteur voor Radio & TV

Lachen op Woensdag

Lachen op Woensdag

Niet alleen in Roeselare, maar ook in Ieper gaan we de komische toer op. Met dank aan Curieus Ieper verwachten we dit seizoen in de Concertzaal van het JOC acht maanden lang top-comedy. En dat op elke derde woensdag van de maand. Elke editie staan er twee comedians en een mc op de planken. Volgende artiesten mag je dit seizoen in Ieper verwachten:

Dries Heyneman, Han solo, Arnout Van den Bossche, Lukas Lelie, Steven Mahieu, Joost Van Hyfte, William Boeva, Piet De Praitere, Gunter Lamoot, Thomas Smith, Jeron Dewulf, Seppe Toremans, Jeroen Leenders, Bas Birker en Raf Coppens.

En ook in Ieper, is deze Ieperling de vaste presentator van dienst.

Lachen op Woensdag - Curieus in JOC Ieper

Klik voor groter