JAN-BART DE MUELENAERE

Comedian – Publieksopwarmer – Improvisator – Scenarist – Redacteur voor Radio & TV

Lachen op Maandag

Lachen op Maandag

Vanaf maandag 12 oktober 2015 start in Café De Verlichte Geest te Roeselare het eerste seizoen van ‘Lachen op Maandag’. Acht maanden lang, op de tweede maandag van de maand, komen er twee comedy-toppers langs om op uw lachspieren te werken. Zo mag u volgende artiesten verwachten:

Dries Heyneman, Piet De Praitere, Ygor uit Poperinge, Raf Coppens, Lukas Lelie, Gunter Lamoot, Joost Van Hyfte, Piv Huvluv, Seppe Toremans, Steven Mahieu, Bas Birker, William Boeva, Arnout Van den Bossche, Jeron Dewulf, Michael Van Peel en Bert Gabriëls.

En ik, ik ben elke maand de vaste presentator van dienst!

Lachen op Maandag - De Verlichte Geest Roeselare

Klik voor groter