JAN-BART DE MUELENAERE

Comedian – Publieksopwarmer – Improvisator – Scenarist – Redacteur voor Radio & TV

Column OPM 151 – Merry Christmas

Column OPM 151 – Merry Christmas

OPM151Een dubbel einde komt in zicht. Nu OPM152 in de winkelrekken ligt, is het ook duidelijk geworden dat de editie die eind februari 2015 uitkomt, de laatste editie van Officieel PlayStation Magazine wordt. Het persbericht hieromtrent is ondertussen de wijde wereld in verstuurd. Daarmee komt er niet alleen een einde aan het magazine dat zich meer dan 150 edities lang heeft toegespitst op PlayStation en zijn games, … maar ook aan mijn maandelijkse humoristische game-columns. Met de nodige dankbaarheid aan de OPM-redactie voor de prachtige afgelopen jaren, plaats ik bij deze ook mijn laatste column online. Hieronder mijn laatste column geschreven voor OPM, getiteld ‘Merry Christmas’.

Column Jan-Bart De Muelenaere OPM151 – Merry Christmas