JAN-BART DE MUELENAERE

Comedian – Publieksopwarmer – Improvisator – Scenarist – Redacteur voor Radio & TV

Verjaardagscadeau

Verjaardagscadeau

Apostel Dertien ProductiesNa 33 jaren in het leven, mag ik me vanaf vandaag officieel opmaken voor levensjaar 34! En met mijn 34ste verjaardag heb ik voor mezelf beslist dat het tijd is om eens een volgende stap te zetten in mijn leven als humorist. Ik ga na bijna 7 jaar actief te zijn in de sector eindelijk werk maken van een eigen avondvullende voorstelling. Ik geef mezelf 1 jaar de tijd om die te maken en ze zal volledig los staan van het materiaal en de stand-upstijl zoals ik het nu al doe.

Wat wordt het dan wel?
Dankzij RESOC Westhoek en Spots Op West heb ik al een stevige basis van wat mijn eerste avondvullende voorstelling wordt. Het is namelijk een analyse naar de ware aard van de West-Vlaming. De positieve punten, maar ook de mindere kantjes. De geruchten en de feiten. De problemen en de mogelijke oplossingen. Het verleden, maar ook de toekomst. En nog veel meer! Het wordt ook geen stand-up show, maar een theatervoorstelling waarin gebruik gemaakt wordt van humoristische foto’s, absurd beeldmateriaal, gerichte improvisatie en streek-gerelateerde anekdotes. Maar, alles in het kader van het DNA van de West-Vlaming en vanuit een visie die zowel door West- als door andere Vlamingen gesmaakt kan worden.

De titel, meer info en een promotekst zijn hier te lezen.