JAN-BART DE MUELENAERE

Comedian – Publieksopwarmer – Improvisator – Scenarist – Redacteur voor Radio & TV

Dairy Daily

Dairy Daily

Dairy DailySoms krijg je als humorist de meeste bizarre vragen en absurde opdrachten. En soms zitten er daar ongelooflijk toffe juweeltjes tussen. De opdracht voor het bedrijf CID Lines was er zo een. CID Lines doet onderzoek naar reinigings- en ontsmettings-middelen en ontwikkelt die voor oa. de landbouwproductie (zoals melkveehouderij, varkenshouderij, pluimveehouderij, schapenteelt, enz…), alsook voor de voedingsverwerkende nijverheid. Mijn opdracht bestond erin om mij denkbeeldig in de gedachten van een melkkoe te verplaatsen en een aantal humoristische rubrieken uit te werken voor hun Engelstalige krant ‘Dairy Daily’.

De horoscoop en de zoekertjes voor de melkkoe die daaruit zijn voortgevloeid, kun je hier lezen op pagina 11 van de ‘DAIRY DAILY‘.