JAN-BART DE MUELENAERE

Comedian – Publieksopwarmer – Improvisator – Scenarist – Redacteur voor Radio & TV

Eerste Aflevering Lijst Debecker

Eerste Aflevering Lijst Debecker

Karolien Debecker - lijst debecker canvasVanavond kun je op Canvas genieten van de aller eerste aflevering van Lijst Debecker. In deze verjongde adaptatie van Per Seconde Wijzer, nemen kandidaten het op tegen de tijd. Ze krijgen per ronde telkens vier lijstjes voorgeschoteld die ze zo correct mogelijk moeten beantwoorden. Ze moeten telkens een zelfgekozen minimum aantal antwoorden correct hebben en bij een volledig correcte lijst krijgen ze een joker die ze bij de volgende vraag kunnen inzetten. De presentatie van dit alles is in handen van MNM-presentatrice Karolien Debecker – wat voor velen waarschijnlijk ook de titel verklaard. Lijkt bovenstaande info te ingewikkeld? Twijfel dan zeker niet om van maandag tot en met donderdag om 19u25 eens af te stemmen op Canvas en misschien herken je wel een aantal insteken en vragen van mij!